[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] الصــوت
الـهـادئ "أقــوى" من الـصـراخ ، ..
والأدب "يـهـزم" الـوقـاحـة ، ..
والتـواضـع
"يـحـطم" الـغـرور ،..
والأحـتـرام "يسـبـق" الـحـب ،..
والصدق "يسحق" الكذب ،..
والتوبة "تحرق" الشيطان
موقع الدستور الاصلي الشرطة تأخذ "ثأرها" من مصابي الثورة وتستخدم القوة المفرطة لفض اعتصامهم | الدستور
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]قام
المئات من الأمن المركزي بتطويق صينية ميدان التحرير وطرد كافة المعتصمين
منها وتحطيم جميع الخيام وسط هتافات المعتصمين "الجبان جبان والجدع جدع..
واحنا يا جدع حنموت في الميدان" و"الداخلية بلطجية".
Cooks4Arab.com المطبخ العربي
نصائح من المطبخ العربي : اضيفي بعض من حبات الارز في المملحة لمنع تكتل الملح داخلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]Wall Photos
شوربة الفراخ بالمكرونة على "سفرة دايمة" | بص وطل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]ممكن تضيفي جبنة شيدر على شوربة الفراخ حسب رغبتك
طبعا في الجو البارد ده بنبقى محتاجين على
سفرتنا طبق شوربة ساخن؛ وعلشان تجددي في أطباق الشوربة دايما هنقدّم لك
النهارده طبق شوربة جديد، هو شوربة الفراخ بالمكرونة والقرنبيط،
تابعينا....
شوربة الفراخ بالمكرونة والقرنبيط
المقادير:
1/ 4 كيلو صدور فراخ
كوب مكرونة صغيرة
3 3/ 4 كوب شوربة
2 ملعقة كبيرة زيت
بصلة متوسّطة مفرومة
1 1/ 2 كوب جزر مفروم
1/ 4 كيلو قرنبيط يقطّع قطع صغيرة
2 ملعقة صغيرة خليط من الريحان والزعتر والروزماري
ملح وفلفل
الطريقة:
1- قطّعي الفراخ قطع صغيرة، وشوّحيها في زيت ساخن مع البصل والجزر والقرنبيط؛ لحد ما المكوّنات تبقى لونها دهبي.
2-
بعدين صُبّي عليهم الشوربة، وحُطّي الأعشاب وسيبيها على النار لحد ما
تغلي، وبعدين ضيفي عليها المكرونة، وسيبيها لحد ما تغلي مرة كمان، وغطّيها
وسيبيها على النار لمدة 10 دقائق.
3- تبّليها بالملح والفلفل، وممكن تضيفي جبنة شيدر حسب رغبتك، وقدّميها.. وبالهنا والشفا.
خلصت حلقتنا النهارده..استنونا كل يوم مع أكلات جديدة..سلام،،،[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]